×

Welcome to VBOATS world
Choose your language

English Suomalainen Svenska Deutsch Polskie

Yrityksemme

Tervetuloa VBOATSiin

VBOATS on täysin hitsattujen alumiiniveneiden valmistaja. Erikoismerkit ovat ensisijaisia:
veneet VOYAGER - todellinen 4x4 veteen
FISHPRO-veneet hevosen ystäville
YAVA Veneet, jotka ovat käteviä rakentaa
VOLZHANKA tarjoaa monipuolisuutta ja rakkautta.

Tässä on tarina:

Yrityksemme alkoi kehittyä vuonna 2005. Aluksi myimme ja huollimme vedenvalmistajia, asennettuja lisävarusteita, moottoreita ja niin edelleen.

Vuonna 2006 aloitimme veneiden ja veneiden tuotannon.On tunnettua, että ompelu- tuotannon alku oli kuuluisa Samaran mestari Samara Dummies.

2009
Volzhankan ensimmäinen prototyyppi tehtiin suunnittelijoiden Konstantin Kurakovin, Anton Kuznetsovin, Dmitri Skotnikovin, Oleg Kazantsevin kanssa.
Volzhanka 51 -tuotanto.Yhdistetty kotelo - alumiinipohja ja muovi.
2010
2011
Kiinteän alumiinisen Volzhanka 51 -veneen tuotannon aloittaminen. Uusi alumiinilasi (Slider, Kazan).
МMalli Volzhanka 55 lisättiin sarjaan. Sen runko osoitti erinomaisia ​​tuloksia sekä pienitehoisille moottoreille (50 hv) että korkean suorituskyvyn moottoreille (90 hv).
2012
2013
Uusi malli esiteltiin Volzhsky Boat Show -tapahtumassa Tolyatissa - Volzhanka 49 Fish.
Volzhanka valmistaa uusia veneitä kahdelle miehistölle, jotka osallistuvat ammattiliittoon.Kaksi erikoisvenettä kehitettiin Volzhanka 49 Fish -mallin perusteella, joka on suunniteltu erityisesti urheilukalastukseen. Miehistö koostui Sergei Starikovin, Sergei Lebedevin ja ...
2014
... Vitaly Galitskin ja Grigory Buzalo.Tämä sarja veneitä sai nimensä LegendFish. Nämä kaksi venettä siirtyivät uuteen suuntaan - alumiiniveneiden valmistukseen, jolla oli erityinen urheilukalastus.
 
2015
Näytä malli Volzhanka 46 Togliatissa Volga Boat Show 2015
 
Siellä Togliatti näytti uuden mallin - LongCab.
 
Ensimmäinen Volzhanka 54 LegendFish Pro mallin prototyyppi Sergei Evdokimovin tiimille. Monet ratkaisut, jotka kehiteltiin tässä mallissa, myöhemmin käytettiin ammattilaisessa venesarjassa FishPro.
Boot Dusseldorf-messuilla näytettiin ensimmäisen kerran uusi malli – Volzhanka Cabin.
2016
2017
Puhtaalta pöydältä kehiteltiin ja aloitettiin seuraavien Yava moottoriveneiden sarjatuotanto: YAVA 470, YAVA 510, YAVA 550. Venäjällä kyseiset veneet myydään ainoastaan Yamaha Motor CIS-yrityksen ketjussa.
 
Moskovassa pidetään heittouistinkalastuksen Maailman mestaruus. Nimenomaan kyseisiin kilpailuihin yhdessä Yamaha Motor CIS kanssa valmistettiin rajoitettu YAVA-veneiden sarja.
 
Meidän joukkue esiintyy veneissä Volzhanka 54 FishPro.
 
Venäjän joukkue kilpailemalla veneissä Volzhanka 54 FishPro on saanut tiukassa taistelussa kolmannen sijan.
Yhdessä Yamaha Motor CIS: n kanssa Volzhanka + YAMAHA käynnistettiin välittömästi.
2018
Suomen ensimmäisessä näyttelyssä esiteltiin uusi malli Volzhanka 50 FishPro.
 
2019
Uuden mallin - VOYAGER 960 - maailman ensi-ilta tapahtui Düsseldorfin näyttelyssä

 

VOYAGER 700 Open - ensimmäinen avoin VOYAGER debytoi näyttelyssä Oslossa, Norjassa
FISHPRO X3 - vene testattiin koko kesän, ja nyt, lokakuussa, osana vuoden 2020 mallistoa esitellään uusi FISHPRO-sarjan malli. Pienestä koostaan huolimatta se yhdistää täydellisesti toiminnallisuuden ja luotettavuuden.
Tukholmassa pidetyssä Allt for sjon -näyttelyssä esittelimme VOYAGER-sarjan kahden uuden mallin prototyyppejä, jotka ovat tilattavissa seuraavana mallivuotena.
Yksi niistä: VOYAGER COB (CabinOpenBow). Malli on rakennettu samalle alustalle kuin VOYAGER 700 -hytti, mutta siinä on avoin nenä. Mallin pääpiirteet: itsevaluava nenä, jossa on kolme kaappiaskelta ja voimakas alumiiniovi matkustamoon
2020
Toinen näyttelyssä esitelty malli on VOYAGER 800 -hytti. Tämä malli on pitkänomainen versio jo tutusta VOYAGER 700 -hytistä. Laajennus johtui peräkannesta. VOYAGER 800 Cabin on tilava ja luotettava vene, joka vetoaa mukavuuden ystäville.