VOYAGER 700 Open

Uusi 700 Open

Se on alku uuden kokoonpano avo-ohjaamo veneiden Voyager perheessä.

Tämän mallin taustalla oleva filosofia

on tarjota räjähtävää dynamiikkaa yhdessä käytännön mukavuuden kanssa. Se on loistava kiihtyvyys sekä ennustettavissa oleva ja ketterä käsittely, joka pitää sinut turvassa merellä ja tuo uusia seikkailuja paljon lähemmäksi.

The philosophy behind this model

Intuitiivinen asettelu

sisustus tarjoaa mukavuutta ja runsaasti tilaa antaa paljon enemmän vapautta nauttia suuresta ulkona tavalla, jota pidät eniten

Intuitiivinen asettelu
 • Tempered glass
  Karkaistu lasi

 • Strong bow railings 38 mm
  Vahvat keulakaiteet 38mm

 • Self-draining cockpit
  Itsepuhdistuva ohjaamo

 • Optional radar arch
  Valinnainen tutkakaari

Teknilliset ominaisuudet

Pituus, m
7,13
Pituus, m
Moottorin suurin teho, hv.
250
Moottorin suurin teho, hv.
Kapasiteetti, hlö
8
Kapasiteetti, hlö
Peräpeiliin 635 mm
Laitojen/pohjan paksuus, mm 5/4
Pituus, m 7,13
Leveys, m 2,46
Laidan korkeus keskilaivalla, m 1,32
V-kulma peräpeilissä, ° 13,5
Peräpeilin korkeus, m 0,635
Moottorin suurin teho, hv. 250
Paino, kg 1260
Kantavuus, kg 1158
Kapasiteetti, hlö 8
Kiintotankki 260

Varusteet

  General and body

  Front deck

  Rear deck

  Cockpit

  Electrical equpment


 • Erinomaisten alumiiniveneiden ja moottoriveneiden valmistamiseksi tarvitaan laadullinen alumiini. Onneksi sen valmistaja on ihan lähellä – meidän kotikaupungissa Samarassa sijaitsee Samaran metallitehdas, Oy Arkonik SMZ.


  Laivalla ei ole pikkuasioita – tästä tietävät italialaiset yrityksestä Osculati s.r.l. Jokaisella osalla on erittäin tarkka laadunvarmistus. Vuonna 2018 yritys täyttää 60-vuotisjuhla.

 • Yamaha venemoottoreissa legendaarisen japanilaisen laadun ja varmuuden ohella on lisäksi kaksi etua – erikoishinta ”vesilaskulle valmis”-kokoonpano (kun venemoottori ostetaan Volzhanka veneen kanssa)


  Ei saa yliarvioida laadullisen ja turvallisen vedenpoistojärjestelmän tärkeyttä. Tästä syystä sen suunnittelua hoitavat vain kokeneita valmistajia.

 • Mukavuuksia veneessä alkavat istuimista – oleskelu veneessä tapahtuu suurin piirtein istumalla. Springfield on ansainnut maailman tunnettavuutta laivakalustojen valmistamisen alalla: pöydät, istuimet ja erilaiset telineet.


  Italialaiset designerit ovat yksi kunnioitettavimpia maailmassa. Ohjauspyörän valmistaminen ISOTTA-yrityksen asiantuntijoille on aitoa taidetta.

 • Venekatoksen perusta on kangas. Espanjalaisessa yrityksessä Recasens, joka oli perustettu v. 1886, tuotettiin korkeateknologista kankaiden tuotelinjan, joka sopii käytettäväksi meriolosuhteissa.


  Lattiamatto FishPro ammattivenesarjassa on kestävä kosteuteen ja ultraviolettiin, siinä on erikoisrakenne, jonka ansiosta kalastajan teräviä koukkuja ei tartu maton mattoon.

 • Laadullinen ohjausjärjestelmä on turvallisen aluksen tärkeä osa. Ultraflex oli perustettu v. 1935 ja siitä ajasta lähtien on osoittanut ammattipätevyytensä ohjausjärjestelmien valmistuksessa.


  Vinyylipäällysteet jo pitkään käytetään laivateollisuudessa. Ne helposti pestään, ovat liukumattomia, lämpenevät hitaasti ja näyttävät hyvältä. Vain todella laadullinen materiaali on pitkäaikainen ja kestokykyinen.

Ota yhteyttä meihin

Saa lisää tietoa Volžankasta sinun myyjältä

Viesti lähetettiin onnistuneesti

Jälleenmyyjä soittaa sinulle pian

Myyjä ota sinuun yhteyttä tunnin kuluessa
(työaikana)